JACK SEEDBOX ROSAK

Assalamualaikum. Untuk makluman semua pelanggan server ini. Buat masa ini seedbox jack.blazeshosting.com tidak dapat di akses atas sebab perkara yang tidak diketahui. Pihak blazeshosting akan terus update page ini dari masa ke semasa sehingga masalah selesai. 16.02.2024 Laporan dibuka kepada pihak provider data centre. Kami menunggu balas dari ... Read More »

16th Feb 2024
JACK SEEDBOX PROBLEM AGAIN

Assalamualaikum. Untuk makluman semua pelanggan server ini. Buat masa ini seedbox jack.blazeshosting.com tidak dapat di akses atas sebab perkara yang tidak diketahui. Pihak blazeshosting akan terus update page ini dari masa ke semasa sehingga masalah selesai. 27.12.2023 Laporan dibuka kepada pihak provider data centre. Kami menunggu balas dari ... Read More »

27th Dec 2023
SERVER JACK ALAMI MASALAH

Assalamualaikum. Untuk makluman semua pelanggan server ini. Buat masa ini seedbox jack.blazeshosting.com tidak dapat di akses atas sebab perkara yang tidak diketahui. Pihak blazeshosting akan terus update page ini dari masa ke semasa sehingga masalah selesai.   16.12.2023 Laporan dibuka kepada pihak provider data centre. Kami menunggu balas ... Read More »

16th Dec 2023
URL BARU UNTUK SEEDBOX DEVILING

Kepada semua pelanggan blazeshosting seedbox terutamanya server deviling. Jika anda tidak dapat mengakses ke seedbox anda. Ini adalah berikutan nama domain yang sudah tamat tempoh. Oleh itu sila akses ke akaun lama anda dengan menggunakan url baru iaitu https://deviling.blazeshosting.com Sekian untuk makluman. Daripada, Team Blazeshosting ... Read More »

15th Feb 2023
1 2 3